Fauna logo med undertekst digital markedsføring og design

Nettsider

Helt overordnet er en nettside en viktig ressurs for å nå ut til målgruppen din, bygge merkevare og drive konverteringer.

En nettside er en viktig del av markedsføringsmiksen til bedriften din av flere grunner:

Tilgjengelighet: En nettside gir virksomheten din en tilstedeværelse på internett, slik at potensielle kunder kan finne deg når de søker etter produkter eller tjenester. 

Merkevarebygging: En nettside som er satt opp profesjonelt, gir et godt førsteinntrykk og bidrar til å bygge merkevaren din. Design, farger og innhold må vise bedriftens verdier og identitet. 

Informasjon og kommunikasjon: En nettside gir deg muligheten til å dele viktig informasjon om produktene eller tjenestene dine, kontaktinformasjon, priser, åpningstider og annet relevant innhold. Du kan også kommunisere med kunder gjennom skjemaer eller chat. 

Salg og konvertering: En nettside fungerer som et digitalt salgssted. Potensielle kunder kan utforske produktene dine, lese anmeldelser og gjøre kjøp direkte fra nettstedet. 

SEO (søkemotoroptimalisering): En godt optimalisert nettside kan rangere høyere i søkemotorresultater, noe som øker synligheten og trekker flere besøkende. 

Analyse og måling: Med verktøy som Google Analytics kan du spore besøk, konverteringer og brukeratferd på nettstedet ditt. Dette gir verdifull innsikt for markedsføringsstrategien din. 

 

Jobbeksempel

Nettsiden til VA Consult vist på en dataskjerm. En mann sitter med ryggen til og ser på nettsiden til VA Consult på mac'en sin.
Eksempel på en nettside designet av Fauna Media for VA consult som var et rådgivende ingeniørfirma innen vann og avløp. De ble i 2023 kjøpt opp av Envidan.